1xbet giriş melbet 1xbet зеркало скачать
ActualitateȘtiri și Evenimente

Zilele Șaguniene 2018: Simpozion al doctoranzilor de la Facultatea de Teologie din Sibiu

By noiembrie 28, 2018 No Comments

În Sala „Spiridon Cândea” a Facultății de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna” din Sibiu a avut loc miercuri, 28 noiembrie, simpozionul de toamnă al doctoranzilor din cadrul instituției de învățământ teologic universitar. Evenimentul academic a făcut parte din manifestările organizate la Sibiu în această toamnă sub egida „Zilelor Șaguniene 2018”. La deschiderea lucrărilor a fost prezent decanul Facultății de Teologie din Sibiu, pr. prof. univ. dr. Nicolae Chifăr, care le-a transmis doctoranzilor ultimele hotărâri administrative și academice ale școlii doctorale din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. De asemenea, părintele decan le-a prezentat ultimele volume ale revistei doctoranzilor de la Facultatea de Teologie din Sibiu, publicație intitulată „Studia Doctoralia Andreiana” și ajunsă la cel de-al 13-lea număr. Publicația este din ce în ce mai apreciată în mediul academic și oferă doctoranzilor posibilitatea să își publice referatele susținute în cadrul evenimentelor academice și nu numai.

Teologie și activitate științifică

În cadrul simpozionului semestrial doctoranzii au prezentat profesorilor îndrumători și tuturor celor prezenți referate pe tema Anului omagial al unității de credință și de neam și Anului comemorativ al făuritorilor Marii Uniri de la 1918, și-au prezentat temele de cercetare, stadiul cercetării și alte aspecte ale subiectelor abordate în cadrul manifestării.

La simpozion au avut loc și discuții pe marginea celor prezentate și s-au analizat probleme actuale ale teologiei românești, în special ale cercetării la nivel de școală doctorală.

Administrația

melbet скачать