1xbet giriş melbet 1xbet зеркало скачать
Actualitate

Simpozion al doctoranzilor de la Facultatea de Teologie din Sibiu

Primul simpozion din acest an al doctoranzilor teologi de la Sibiu a avut loc joi, 24 mai, la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna”. Simpozionul a avut tema „Creștinism: unitate și diversitate” și a făcut parte din activitățile academice ale doctoranzilor teologi de la Sibiu. În cadrul lucrărilor, doctoranzii prezenți au susținut mai multe referate pe tema aleasă pentru această întâlnire, au avut posibilitatea să discute cu profesorii îndrumători despre temele alese pentru cercetarea din cadrul programului de studii doctorale și să afle mai multe despre regulamentele școlii doctorale din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și despre procedurile de susținere a referatelor de cercetare și de pregătire a susținerii publice a tezei de doctorat.

„Ne bucurăm de întâlnirea de astăzi cu cei care au răspuns la chemarea noastră de a participa la această activitate academică. Avem dorința ca revista doctoranzilor să apară în continuare și toate comunicările din această sesiune să apară în cel de-al doilea număr al acestei publicații”, a spus decanul Facultății de Teologie din Sibiu, pr. prof. univ. dr. Nicolae Chifăr.

„Studia Doctoralia Andreiana”

Referatele susținute în cadrul acestui simpozion vor fi publicate în revista semestrială „Studia Doctoralia Andreiana”, publicație a școlii doctorale de la Sibiu. Atât simpozionul semestrial al doctoranzilor teologi, cât și publicația amintită sunt în al optulea an consecutiv de organizare și apariție, cu implicarea doctoranzilor teologi și cu sprijinul profesorilor îndrumători și al Editurii „Andreiana” a Arhiepiscopiei Sibiului.

Administrația

melbet скачать