1xbet giriş melbet 1xbet зеркало скачать
ActualitateScoala Doctorala

Simpozion al doctoranzilor de la Facultatea de Teologie din Sibiu

Un grup de doctoranzi ai Facultății de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna” din Sibiu s-a întâlnit marți, 28 mai, în cadrul simpozionului semestrial organizat la instituția de învățământ teologic. Lucrările simpozionului au fost prezidate de prodecanul Facultății de Teologie din Sibiu, pr. prof. univ. dr. Aurel Pavel, fiind prezenți și profesori îndrumători de doctorat din cadrul instituției, amintindu-l aici pe prof. univ. dr. Sebastian Moldovan.

În cadrul simpozionului doctoranzii prezenți au susținut comunicări științifice legate de tema Anului omagial al satului românesc, dar mai ales de temele de cercetare din cadrul programului de studiu al fiecărui participant. Totodată, întâlnirea cu profesorii îndrumători și colegii de studiu a fost un bun prilej pentru fiecare doctorand de a-și prezenta stadiul cercetării, de a cunoaște mai multe despre preocupările academice și de cercetare ale fiecăruia și de a afla informații legate de școala doctorală de la Sibiu.

Revista doctoranzilor

În cadrul simpozionului a fost lansat și numărul doi pe anul 2018 al revistei doctoranzilor de la Sibiu, publicație intitulată „Studia Doctoralia Andreiana”. Publicația semestrială de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Andrei Șaguna” din Sibiu adună în fiecare număr studii ale doctoranzilor de la Sibiu și de la alte facultăți, multe dintre acestea fiind susținute public în cadrul simpozioanelor organizate de două ori pe an de doctoranzii teologi. Și referatele susținute marți, 28 mai, vor fi publicate în primul număr pe 2019 al publicației.

Următoarea ediție a simpozionului doctoranzilor de la Sibiu va avea loc în luna noiembrie a acestui an, în cadrul Zilelor Șaguniene.

Administrația

melbet скачать