1xbet giriş melbet 1xbet зеркало скачать
ActualitateȘtiri și Evenimente

Revista Teologică a fost cotată în categoria B în recenta evaluare realizată de Consiliul Național al Cercetării Științifice

By decembrie 23, 2020 No Comments

Revista Teologică, organ oficial al Arhiepiscopiei Sibiului care apare sub egida Centrului de Cercetare Teologică din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna” din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu a fost cotată în categoria B în recenta evaluare națională realizată de Consiliul Național al Cercetării Științifice. Revista Teologică a obținut 87,4 puncte, fiind foarte aproape de cotarea în categoria A (90 de puncte).

Revista Teologică fost înființată în 1907 de către Mitropolitul Nicolae Bălan, care pe atunci era profesor de teologie la Sibiu, cu scopul de a fi revista teologică a românilor ortodocși din Transilvania și Ungaria. Revista Teologică a fost interzisă de regimul comunist în perioada 1947-1956, iar în perioada 1956-1991 a apărut sub numele de Mitropolia Ardealului. La ora actuală Revista Teologică este un periodic academic în care sunt publicate studii, articole, știri ecumenice și traduceri patristice inedite în limba română și în limbi de circulație internațională.

Administrația

melbet скачать