1xbet giriş melbet 1xbet зеркало скачать
ActualitateȘtiri și Evenimente

Revedere la Facultatea de Teologie din Sibiu, la 20 de ani de la absolvire

By iunie 1, 2018 No Comments

Promoția 1994-1998 a Facultății de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna” din Sibiu s-a reîntâlnit la 20 de ani de la absolvirea cursurilor de licență. Revederea a avut loc vineri, 1 iunie, la facultatea sibiană, unde absolvenții au avut posibilitatea să-și revadă colegii și profesorii.

Un sobor de preoți format din absolvenți ai promoției menționate a oficiat Sfânta Liturghie în capela Facultății de Teologie, în prezența colegilor și a cadrelor didactice. După Sfânta Liturghie a fost oficiat un parastas pentru toți profesorii și colegii care au trecut la Domnul.

Mărturisire și comuniune

Programul a continuat cu strigarea catalogului și prezentarea realizărilor profesionale și familiale. Momentul festiv a avut loc în Aula „Mitropolit Ioan Mețianu” în prezența pr. prof. univ. dr. Vasile Grăjdian, a pr. lect. univ. Mihai Iosu și a conf. univ. dr. Sebastian Moldovan. Absolvenții promoției 1994-1998 au avut posibilitatea să își amintească de anii studenției, de profesorii și colegii lor, de orele de curs și celelalte activități academice din perioada facultății. Profesorii prezenți i-au felicitat pentru activitatea lor în parohiile încredințate, la catedră sau în alte instituții unde își desfășoară activitatea și i-au îndemnat să rămână în continuare misionari în Biserica străbună.

Administrația

melbet скачать