1xbet giriş melbet 1xbet зеркало скачать
Actualitate

Olimpiada națională de Religie Ortodoxă secțiunea pentru licee desfășurată la Sibiu. ULBS a fost partener al acestei competiții

By mai 2, 2022 No Comments

În perioada 27 aprilie – 1 mai 2022 s-a desfășurat la Sibiu etapa națională a Olimpiadei de Religie Ortodoxă, secțiunea pentru licee. Evenimentul a fost organizat în cooperare cu mai mulți parteneri naţionali, precum Patiarhia Română, și locali, printre care Arhiepiscopia Sibiului, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.

Înaltpreasfințitul Mitropolit Laurenţiu, împreună cu un sobor slujitor, a oficiat un Te Deum, rugându-se pentru sănătatea şi ocrotirea elevilor şi dascălilor participanţi la această etapă a Olimpiadei de Religie Ortodoxă de la Sibiu.

„Dacă îl iubiţi pe Hristos şi v-aţi însuşit nu doar cunoştinţele de Religie, dar şi sensibilitatea spirituală a tradiţiei ortodoxe, iată că aţi ajuns acum toţi pe un podium înalt. Competiţia în care aţi intrat acum vă va departaja într-un fel, adică dintre voi toţi cei buni vor ieşi cei mai buni şi vom serba această încununare a dumneavoastră la sfârşitul săptămânii, când ne vom întâlni din nou aici ca să-i premiem pe laureaţi. Vă transmit dragostea şi preţuirea noastră, atât dumneavoastră, cât şi dascălilor şi tuturor ostenitorilor”, a spus ierarhul în cuvântul său de binecuvântare.

Președintele Comisiei de evaluare a fost Pr. Prof. Dr. Daniel Buda, decanul Facultății de Teologie Ortodoxă din Sibiu. Festivitatea de premiere a avut loc sâmbătă, 30 aprilie în Catedrala mitropolitană din Sibiu. Au fost oferite premii din partea Ministerului Educației, a Patriarhiei Române și a Arhiepiscopiei Sibiului. Universitatea „Lucian Blaga” a oferit celor patru elevi care au opținut premiul I câte un cadou constând într-o tabletă și un rucsac profesional.

Administrația

melbet скачать