1xbet giriş melbet 1xbet зеркало скачать
ActualitateȘtiri și Evenimente

Întâlnire la Facultatea de Teologie din Sibiu după 10 ani de la absolvire

Promoția 2004-2008 a Facultății de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna” din Sibiu s-a întâlnit joi, 31 mai, după 10 ani de la absolvirea cursurilor de licență. Un sobor de preoți din rândul absolvenților a oficiat Sfânta Liturghie în capela Facultății de Teologie din Sibiu împreună cu mai multe cadre didactice. De asemenea, a fost oficiat un parastas pentru toți colegii trecuți la cele veșnice.

La finalul slujbei religioase absolvenții au primit binecuvântarea Înaltpreasfințitului Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, care i-a felicitat pe toți absolvenții pentru activitatea lor în comunitățile încredințate spre slujire preoțească sau pentru truda lor la catedră sau în alte instituții. Ierarhul i-a îndemnat pe tinerii teologi să susțină în continuare lucrarea misionară a Bisericii în societate prin toate mijloacele, inclusiv cele mediatice.

Programul a continuat cu strigarea catalogului și cu prezentarea realizărilor profesionale și personale din cei zece ani trecuți de la absolvirea cursurilor de licență. Absolvenții au avut posibilitatea să își revadă colegii din studenție, să își aducă aminte de timpul petrecut în anii de studiu și să își revadă profesorii care i-au îndrumat academic și spiritual timp de patru ani în vechea academie teologică de la Sibiu.

Administrația

melbet скачать