1xbet giriş melbet 1xbet зеркало скачать
ActualitateȘtiri și Evenimente

Întâlnire de 30 de ani la Facultatea de Teologie din Sibiu

Promoția 1984-1988 a vechiului Institut Teologic de Grad Universitar din Sibiu, actuala Facultate de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna”, s-a reîntâlnit la 30 de ani de la absolvirea cursurilor de licență. Un sobor de preoți a oficiat în capela Facultății de Teologie din Sibiu un Te Deum și o slujbă de pomenire a profesorilor și colegilor trecuți la cele veșnice, după care membrii promoției 1984-1988 au ascultat cuvântul de binecuvântare al Înaltpreasfințitului Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului.

„Suntem responsabili în fața lui Dumnezeu și vreau să plecați cu această bucurie că v-ați întâlnit cu toții, v-ați împărtășit unii altora realizările, iar dintre acestea cea mai mare este că ne-a păstrat Dumnezeu în Biserica Lui, în așa fel încât să privim bucuroși, cu smerenie, spre cer. Este smerenia pe care ne-o imprimă viața liturgică a Bisericii, pentru că nu există doar perioadă de post, de doliu, ci perioada dominantă este ca pascală, dar avem și alte perioade care ne pun la probă. Dacă reușim să trecem prin toate vom avea nădejdea că Dumnezeu se va milostivi spre noi și ne va răsplăti”, a spus ierarhul.

Mesaje de felicitare

Întâlnirea a continuat în Aula „Mitropolit Ioan Mețianu” unde membrii promoției 1984-1988 au prezentat realizările pe plan misionar și pastoral, dar și pe plan familial. Au fost transmise mesaje din partea profesorilor care nu au avut posibilitatea să participe la această revedere, dar și din partea colegilor din diaspora românească. În cadrul întâlnirii au fost depănate amintiri legate de cei patru ani de studenție de la Sibiu și au fost evocați marii profesori din acea vreme.

Administrația

melbet скачать