1xbet giriş melbet 1xbet зеркало скачать
Actualitate

Facultatea de Teologie din Sibiu are un nou decan

By aprilie 3, 2024 No Comments
În urma concursului organizat de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, pr. conf. univ. dr. habil. Constantin-Horia Oancea a fost desemnat pentru ocuparea postului de decan al Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Şaguna”. Părintele Constantin Oancea va deţine această funcţie pe timpul unui mandat de cinci ani.
După trecerea la cele veşnice a Părintelui Profesor Daniel Buda, vechea instituţie de învăţământ teologic universitar de la Sibiu a fost condusă în baza Notei de fundamentare comunicată Consiliului de Administrație al Universității din Sibiu din 16 ianuarie 2024 de către Părintele Profesor Constantin Necula, în calitate de decan interimar al Facultăţii de Teologie. Interimatul a fost valabil până „la data numirii noului decan declarat reușit la concursul public pentru mandatul 2024-2029”, cum menţiona aceeaşi Notă de fundamentare.
Începând cu data de 1 aprilie 2024, conducerea universităţii sibiene i-a încredinţat părintelui Constantin Oancea misiunea de a coordona activitatea didactică, teologică, de cercetare şi administrativă de la facultatea ocrotită de Sfântul Andrei Şaguna.

 

Administrația

melbet скачать