1xbet giriş melbet 1xbet зеркало скачать
ActualitateAnunțuri Studenți

Cazare în cămine pe perioada admiterii şi pe durata verii

By iulie 11, 2023 No Comments

Pe perioada admiterii, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu asigură cazare pentru candidații care susțin probe și însoțitorii lor, pe baza legitimației de concurs.

Tariful perceput este de 35 lei/persoană/zi, iar cazarea oferită este doar pentru perioada susținerii probei/probelor de admitere, în Căminul nr. 1, situat pe Bulevardul Victoriei nr. 31.

Cei care doresc, se pot adresa direct administratorului de cămin, doamna Ana Mitea, în fiecare zi până la ora 15.00.

Detalii pe https://campus.ulbsibiu.ro/ro/category/camine/

 

Pentru cazările pentru durata verii cererile privind cazarea pe durata verii au fost soluționate, atribuindu-se loc de cazare tuturor solicitanților în Căminul nr.4. O confirmare în acest sens se va trimite și pe email-ul instituțional în cursul zilei de 27.06.2023.

Locurile de cazare pot fi preluate în perioada 10.07.2023 – 14.07.2023, în fiecare zi în intervalul orar 08.00 – 14.30. Studenții care nu reușesc să preia locul conform programului de mai sus, trebuie să ia legătura cu administratorul Căminului nr.4, domnul Vasile Marcu, tel. 0736/385431 pentru a putea solicita o altă zi de cazare.

Reamintim studenților că locurile de cazare vor trebui eliberate cel târziu în data de 1 septembrie 2023.

Gratuitățile prevăzute de Regulamentul privind organizarea și funcționarea căminelor studențești se aplică și pe perioada verii. Pentru a beneficia de gratuitate/reducere va trebui să prezentați documentele doveditoare și adeverință de la facultate prin care sunteți înregistrat la forma de învățământ buget.

Înscriere cazare pe perioada verii

Studenții angajați și studenții care efectuează stagii de practică pot completa formularele de solicitare cazare pe perioada verii, accesând link-ul de mai jos.

Vă rugăm aveți în vedere că se poate depune un singură solicitare pentru fiecare student. Vă rugăm să fiți logat pe contul instituțional (@ulbsibiu.ro) în browserul dumneavoastră. Va trebui să încărcați un scan al adeverinței (în format document, pdf sau imagine).

Dacă întâmpinați dificultăți în completarea solicitării, vă puteți adresa către flavian.pitu@ulbsibiu.ro

Link-ul pentru completarea solicitării va fi activ începând cu data de 15 iunie 2023 https://forms.gle/rqJt7qLQGPCUxqYv9 

 

 

Administrația

melbet скачать