1xbet giriş melbet 1xbet зеркало скачать
Actualitate

Admitere la Secția de Muzică din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă din Sibiu

By august 9, 2019 No Comments

Facultatea de Teologie Ortodoxă  „Sfântul Andrei Șaguna” din Sibiu organizează în perioada 9-16 septembrie o nouă sesiune de admitere pentru  Secția de Muzică Religioasă. Sunt scoase la concurs opt locuri bugetate și 10 locuri cu taxă pentru cea de-a treia promoție de studenți a Secției de Muzică Religioasă din cadrul facultății sibiene. Absolvenții acestui program de studiu de licență cu durata de trei ani vor primi calificarea pentru predarea Educației muzicale în sistemul de învățământ preuniversitar, dar și pentru mai multe ocupații din domeniul muzical și religios (cantor, dirijor cor, referent muzical etc.).

Admiterea constă în verificarea dicției și a aptitudinilor muzicale, o evaluare psihologică și o probă de cunoștințe și aptitudini muzicale (auzul muzical, solfegiu, repertoriu bisericesc).

În cadrul programului de studiu sunt cuprinse discipline precum: Teorie, solfegiu, dictat; Ansamblul coral; Dirijat coral; Istoria muzicii; Pian general; Armonie; Contrapunct; Forme muzicale; Folclor; Cântare bizantină; Liturgică; Filosofia culturii; Istoria bisericească universală.

Dintre profesorii care predau îi amintim pe Marinela Marc-prim solist de operă (Cluj Napoca), Dr. Meda Nemeti-corepetitor (Cluj-Napoca), lect. dr. Matei Pop-dirijor de orchestră (Cluj-Napoca), dr. Constantin Secară-cercetător științific (București) și pr. lect. dr. Dan-Alexandru Streza-dirijorul Corului „Timotei Popovici” al Catedralei mitropolitane din Sibiu.

Mai multe detalii despre documentele necesare pentru înscriere, perioada de admitere și probele de concurs se găsesc pe site-ul www. teologie.ulbsibiu.ro.

Administrația

melbet скачать