1xbet giriş melbet 1xbet зеркало скачать
Actualitate

Admitere 2021 – Sesiunea de toamnă

By august 31, 2021 No Comments

În intervalul 1-10 septembrie 2021 au loc înscrierile pentru cea de-a doua sesiune (de toamnă) a admiterii la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu. Pentru detalii suplimentare privind calendarul de desfăşurare, numărul de locuri disponibile şi actele necesare puteţi consulta afişul şi pliantul concursului.

INFORMARE CU PRIVIRE LA OBȚINEREA BINECUVÂNTĂRII ARHIEREȘTI PENTRU CANDIDAȚII DIN ARHIEPISCOPIA SIBIULUI LA ADMITEREA LA FACULTATEA DE TEOLOGIE DIN SIBIU

 

Având în vedere situația specială cauzată de actuala pandemie, Arhiepiscopia Sibiului oferă candidaților din teritoriul ei canonic (județele Sibiu și Brașov) posibilitatea de a obține online binecuvântarea arhierească necesară pentru înscrierea la examenul de admitere la Facultatea de Teologie ”Sfântul Andrei Șaguna” din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Candidații sunt rugați să completeze acest formular și să-l trimită pe email adresa secretariatma@yahoo.com  Veți primi binecuvântarea arhierească la adresa de pe care s-a trimis cererea.

SECRETARIATUL ARHIEPISCOPIEI SIBIULUI

Administrația

melbet скачать