ActualitateȘtiri și Evenimente

Revedere la Facultatea de Teologie din Sibiu, la 20 de ani de la absolvire

By iunie 1, 2018 No Comments

Promoția 1994-1998 a Facultății de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna” din Sibiu s-a reîntâlnit la 20 de ani de la absolvirea cursurilor de licență. Revederea a avut loc vineri, 1 iunie, la facultatea sibiană, unde absolvenții au avut posibilitatea să-și revadă colegii și profesorii.

Un sobor de preoți format din absolvenți ai promoției menționate a oficiat Sfânta Liturghie în capela Facultății de Teologie, în prezența colegilor și a cadrelor didactice. După Sfânta Liturghie a fost oficiat un parastas pentru toți profesorii și colegii care au trecut la Domnul.

Mărturisire și comuniune

Programul a continuat cu strigarea catalogului și prezentarea realizărilor profesionale și familiale. Momentul festiv a avut loc în Aula „Mitropolit Ioan Mețianu” în prezența pr. prof. univ. dr. Vasile Grăjdian, a pr. lect. univ. Mihai Iosu și a conf. univ. dr. Sebastian Moldovan. Absolvenții promoției 1994-1998 au avut posibilitatea să își amintească de anii studenției, de profesorii și colegii lor, de orele de curs și celelalte activități academice din perioada facultății. Profesorii prezenți i-au felicitat pentru activitatea lor în parohiile încredințate, la catedră sau în alte instituții unde își desfășoară activitatea și i-au îndemnat să rămână în continuare misionari în Biserica străbună.

Administrația