Anunțuri Studenți

Our Heritage – Our Future

By noiembrie 4, 2019 No Comments

Subsemnatul Radu Petrescu-Muscel (pseudonim literar pentru Petrescu Ion-Gheorghe), economist, publicist, traducător autorizat şi ziarist profesionist din Bucureşti, în calitate de co-organizator, Vă invităm prin prezenta să participaţi personal cu un discurs de inaugurare (Keynote Speaker) şi/sau un MESAJ DE SALUT sau să fiţi reprezentat printr-un profesor universitar la lucrările primei ediţii a Simpozionului naţional „Centenar. Clericii români în Războiul de Întregire 1916-1919″organizat la Câmpulung Muscel în perioada 21-22.11.2019.

Simpozionul are 3 (trei) sesiuni ştiinţifice:

1. Clericii români în Războiul de Întregire 1916-1919 (obs: inclusiv preoţii militari din Armata AustroUngară, 1914-1918);

2. Familia musceleană Alimănişteanu;

3. Rezistenţa armată anticomunistă înfiinţată şi condusă de Locot. colonelul câmpulungean Gheorghe Arsenescu. Termenul-limită de trimitere a CV-ului scurt, titlului, rezumatului şi cuvintelor-cheie: 10.11.2019.

Primirea în cel mai scurt timp posibil a unui răspuns ferm la invitaţie din partea Dumneavoastră, cu confirmarea participării, atât a Dvs. cât şi a unui profesor universitar, ne va permite să stabilim lista definitivă a participanţilor şi repartizarea conferenţiarilor pe sesiuni şi rezervarea din timp a serviciilor (cazare, masă, transport local etc.).

Vă rugăm să dispuneţi de urgenţă măsurile necesare, astfel încât instituţia pe care o conduceţi, care s-a implicat şi continuă să se implice în astfel de manifestări menite să ajute la mai buna cunoaştere a trecutului recent, să onoreze invitaţia noastră printr-o participare la nivel înalt, menită să sporească şi prestigiul instituţiei, accentuăm, în Muscel, (azi în componenţa judeţului Argeş), zona cu numeroşi preoţi militari, cu generoşii filantropi liberali Alimănişteanu şi cu cea mai longevivă rezistenţă armată anticomunistă nu doar din România, ci din întreaga Europă Centrală şi de Est (1948=1962). Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail, iar letric la adresa: Strada Banul
Dumitrache nr. 3, Sector 2, Bucureşti.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi pentru promptitudinea răspunsului Dumneavoastră.

Cu deosebit respect,
Radu Petrescu-Muscel
publicist, organizator principal

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Descărcare [240.14 KB]

Administrația