1xbet giriş melbet 1xbet зеркало скачать
Lucrări Științifice

Simpozion Liviu Stan 2010

By noiembrie 7, 2013 No Comments

BISERICA ȘI DREPTUL.

PR. PROF. LIVIU STAN, 100 DE ANI DE LA NAȘTERE

Sibiu, Romania, 26 Noiembrie 2010

Cu binecuvântarea IPS Dr. Laurentiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului si Mitropolitul Ardealului, Facultatea de Teologie Ortodoxa „Andrei Şaguna” din Sibiu, Arhiepiscopia Sibiului si Administratia Fondului Cultural National a organizat vineri, 26 noiembrie 2010, conferinta „Biserica si Dreptul – pr. prof. Liviu Stan, 100 de ani de la nastere”Conferinta a fost precedata de o slujba de pomenire a parintelui Liviu Stan, în capela facultatii, si a fost urmata de o serie de comunicari si evocari ale marelui profesor canonist.

Sesiunea de comunicari a început la ora 9.30, cu expunerile Dnei Ileana Lacramioara Fendt-Stan si ale Dlui Corneliu Stan, fiica si fiul regretatului professor. Evocarile au continuat cu pr. prof. univ. dr. Alexandru I. Stan, prof. univ. dr. Hermann Pitters, pr. prof. univ. dr. Dumitru Gaina,  acad. pr. prof. univ. dr. Mircea Pacurariu, pr. prof. univ. dr. Dumitru Abrudan, pr. prof. univ. dr. Dorin Oancea, pr. prof. univ. dr. Vasile Mihoc, arhid. prof. univ. dr. Ioan I. Ica jr., pr. conf. univ. dr. Irimie Marga, conf. univ. dr. Paul Brusanovski, dr. George Grigorita s.a.

Manifestarile de la Sibiu s-au încheiat cu lansarea volumului I al cartii „Biserica si Dreptul”, care cuprinde prima parte din studiile scrise de parintele prof. dr. Liviu Stan, intitulat „Teologia Dreptului”. Lucrarea a aparut, cu binecuvântarea IPS Dr. Laurentiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului si Mitropolitul Ardealului, la Editura „Andreiana” a Arhiepiscopiei Sibiului si are ca si coordonator pe pr. conf. univ. dr.Irimie Marga.

Administrația

melbet скачать